Taxi Gent Nacht  thumbnail

Taxi Gent Nacht

Published Jun 14, 23
5 min read

Taxi Zulte

We hebben het reuze naar ons zin gehad met Daniel (taxi bruxelles). Hij heeft ons veel laten zien van het eiland en we hebben veel gelachen. Vanaf de eerste dag voelden we ons op ons gemak, het klikte meteen. Als we weer gaan,boeken we zeker weer Daniel. Daniel terima Kasih Fam van Berkel Lian W – 2015-08-14 22:44:46 Voor ons vertrek hadden wij via Walter voor ons eerste bezoek aan Bali een aantal dagen een chauffeur/gids geregeld.

Onze gids werd Gusti Darmasana, een prima Nederlands sprekende, erg sympathieke man met veel kennis over het eiland . We hebben samen erg leuke dagen gehad en ook onze zoon was zeer te spreken over zijn verhalen, niks was hem teveel (prix taxi espagne) - Luchthavenvervoer Brasschaat. Zeker een aanrader met kinderen die nog geen Engels spreken.



Snelle reactie op de mail. Grin Lian, Hilde Heuvelmans – woensdag 12 augustus 2015 Wij hadden enkele maanden voor ons vertrek naar Bali 3 daguitstappen geregeld via Walter in Nederland. Onze chauffeur Daniël en Wayan hebben er alles aan gedaan om er leuke dagen van te maken. Je kon alles aan hen vragen, niets was hen teveel - taxi jaune la louviere.

Een geweldige man die ons de 1e dag heel veel heeft laten zien (taxi to charleroi airport). Daarna heeft Daniel ons meegenomen. Over Daniel niets dan lof, niets was hem te veel en heeft hele lange dagen met ons gemaakt. Wij zijn in die 4 dagen werkelijk over het hele eiland gereisd en heeft hij zijn kennis met ons gedeeld.

Dat was ons zo goed bevallen,dat we weer een afspraak gemaakt hebben. Nu voor 4 dagen. Alleen was Wayang bijna volgeboekt! We kregen nu 2 dagen Daniel, 1 dag Wayang en 1 dag Nyoman. Alle drie geweldige chauffeurs!! Ze brengen je overal waar je maar heen wilt,zijn erg gezellig en vol humor.



Kortom, prima gidsen. Ook was het leuk dat we Walther daar troffen. Daniel gaf ons een hint voor een goedkoop en goed restaurant in Sanur ( Warung Breeze Beach ) waar we heerlijk gegeten hebben. Nu, dat was echt geweldig ! Bedankt!! We kunnen terugzien op een heerlijke vakantie! Emile , Ali en Nicolerudi en jolanda – 2015-07-03 17:58:46 yes yes weerderom met nyoman2 op stap geweest en het was weer geweldig we dachten dat we vorig jaar al veel hadden gezien maar toch niet het is een hele lieve man niks is hem teveel,trouwens het zijn allemaal lieve mannen die alles doen om het je goed naar de zin te maken,waren blij dat walter dit weer netjes had geregeld top!!!!bedankt nogmaals voor alle goede zorgen daar in bali en wie weet tot volgend jaar!!!!!! Rudi en Jolanda, Asmo (Maurice) en Ramona (hammam tour et taxi).

Taxi Aeroport Barcelone

Een gezellige, sociale, humoristische man. We voelde ons gelijk op ons gemak, het was alsof het een vriend van ons was. Daniël beschikt over enorm veel kennis. Elke vraag die wij stelde kon hij beantwoorden en vragen hadden we zeker. Niks was hem te veel. We hebben de mooiste dingen gezien hier op Bali, zonder Daniël hadden we deze plekjes niet gezien.

A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Peter & Conny – 2015-06-10 17:35:49 Wij zijn 6 dagen met Daniel op stap geweest en hadden dit al in Nederland via Walter geregeld - brussels airport to bruges taxi. Daniel is een prima chauffeur die veilig en rustig door het hectische verkeer van Bali heen rijd. Ik rijd zelf op de vrachtwagen maar was blij met zo’n chauffeur als Daniel.

Soms waren wij de enige 3 (met Daniel meegerekend) bij een bezienswaardigheid. Ook heeft hij voor ons een geweldig en goedkoop hotel geregeld aan de andere kant van het eiland bij een meerdaagse trip. taxi. Hij heeft water en verfrissingsdoekjes bij onderweg en dat is zéér fijn als je uit een tempel of iets dergelijks komt.



Ik heb dit via Walter in Nederland geregeld. Walters hulp was erg fijn en snel (taxi 5). Ook het kunnen afstemmen in het Nederlands over de reisdagen en -wensen is natuurlijk erg prettig. Nyoman heeft me gehaald van en gebracht naar het vliegveld. Ook ben ik 2 dagen op stap met hem geweest.

Ik heb fijne dagen met hem gehad. Een veilige en betrouwbare chauffeur. Ik raad Nyoman van harte aan.. – zondag 10 mei 2015 Koffers weer uitgepakt na 2 heerlijke weken in bali. Wij zijn 3 dagen met nyoman op stap geweest en dit zijn onvergetelijke dagen geweest. Hebben heel veel gezien deze dagen,zijn met nyoman op de mooiste plaatsen geweest waar we op eigen gelegenheid nooit terecht zouden komen.



Daniel weet altijd veel te vertellen en toont Bali net even buiten de grote toeristische paden. Als je iets vraagt zal hij alles doen om aan je wens tegemoet te komen. Daarnaast is Daniel ook een zeer rustige en veilige chauffeur want in het verkeer op Bali niet vanzelfsprekend is.

Taxi Gent Reserveren

Grin Caroline en Hans, Amy en Ellen – 2015-05-04 21:21:54 Wij hebben van 28 maart t/m 12 april mogen genieten van het mooie Bali en Lombok. Via mijn schoonouders hebben we informatie gekregen over Nyoman. Die hebben vorig jaar oktober een aantal dagen met hem door mogen brengen. Doordat ze zo over hem te spreken waren, wouden wij dit ook heel graag.

In 1 woord: Geweldig! Wat een service, en een super leuke man! We hebben erg veel gelachen, en er was direct een klik. Hij heeft ons alle mooie plekken van Bali laten zien,van een waterval tot een ceremonie - taxi west vlaanderen. Ook konden we zelf veel dingen inbrengen en was hij erg flexibel.

Als je het echte Bali wilt beleven is een dagtrip zeker aan te bevelen! Hartstikke bedankt voor de goede service en de leuke tijd die we hebben gehad! Bij een volgend bezoek aan Bali, maken we zeker weer gebruik van jullie diensten! Toppers! Amy en Ellen, Annemarie, Laura, Preben & Richard – 2015-05-03 21:53:54 Onderdeel van onze trip naar Indonesie was ’n 6-daags verblijf op Bali (tienen taxi).

We hadden dus een chauffeur/gids nodig die Bali goed kent, flexibel is en servicebewust is. Daniel voldoet perfect aan dit profiel. Hij is altijd op tijd, weet snel wat de klant wil en kijkt niet voortdurend op z’n horloge. Daarbij is hij innemend en altijd goed gemutst (Taxi Antwerpen Dusseldorf). Dus, als je niet alleen naar Bali komt om te zonnen, denk dan aan op z’n minst één dagje toeren met Daniel.

Latest Posts

Acerta Inloggen Boekhouder

Published Apr 07, 24
2 min read

Boekhouder Zorg Zzp

Published Apr 03, 24
3 min read

Boekhouder Borgloon

Published Apr 01, 24
7 min read